Veiligheid en privacy

Algemeen

Dit is het veiligheid en privacy beleid van Kamado Nederland. Op deze pagina kunnen gebruikers van onze website vinden welke gegevens van klanten Kamado Nederland gebruikt. Indien u nog vragen heeft over ons privacy beleid, kunt schrijven aan:

Kamado Nederland
Havinghastraat 34
1817 DA Alkmaar

Vastlegging en gebruik van klantgegevens

Bij een bestelling worden uw gegevens opgenomen in het klantenbestand van Kamado Nederland. De wet bescherming persoonsgegevens schrijft voor dat Kamado Nederland haar klantenbestand aanmeldt bij het College Bescherming Persoonsgegevens. Een waarborg voor de privacy van uw gegevens! Wij gebruiken en registreren de voor uw bestelling benodigde gegevens. Wij gebruiken deze gegevens bij internetbestellingen om u een ontvangstbevestiging van uw bestelling te kunnen sturen en om u eventueel op de hoogte te houden van onze producten en diensten.

Gegevensbeveiliging via SSL

Wij zijn ons ervan bewust, dat gegevensbeveiliging bij het kopen via Internet voor u een belangrijk onderwerp is. Daarom worden bij ons uw persoonlijke gegevens (adres, klantnummer, bestelgegevens…) uit alle formulieren door middel van de zogenaamde SSL-Techniek (Secure Locket Layer SSL 3.0, RC4 met 128 Bit versleuteling (hoog), RSA 1024 Bit, afhankelijk van de browser)gecodeerd overgedragen. Daarmee zijn uw gegevens beveiligd tegen toegang door onbevoegden.

U herkent zo’n beveiligde verbinding aan de volgende punten:

– Het getoonde internetadres begint in plaats van “http://…” met “https://…”

– Op uw browser verschijnt onderaan de vensterrand een gesloten hangslotje.

Meer informatie over ons SSL-certificaat ontvangt u door te dubbelklikken op het getoonde hangslotje onderaan de vensterrand.

0