fbpx

Levertijd en bezorging

Levertijd

Bestellingen voor 15.00 uur van accessoires worden dezelfde werkdag verzonden. Indien een pakket niet wordt afgehaald waardoor het pakket retour gezonden wordt, worden er € 7,50 excl. btw aan bezorgkosten in mindering gebracht op het aanschafbedrag.

Levering accessoires.

Bestellingen van accessoires worden bezorgd door DHL of DPD en kunnen worden opgehaald bij een ophaalpunt bij u in de buurt. Voor deze locatie ontvangt u een e-mail van DHL of DPD. Binnen een week dient u uw pakket op te halen. Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen wanneer u het pakket ophaalt.

Levering Kamado’s

Bestellingen van kamado’s worden in principe de volgende werkdag bezorgd door de eigen bezorgdienst van Kamado Nederland. Voor de levering dient er iemand op het leveringsadres aanwezig te zijn aanwezig te zijn op de afgesproken bezorgdag, om de kamado in ontvangst te nemen. Ongeveer een uur voor de levering wordt er nog contact opgenomen met het doorgegeven telefoonnummer. De Kamado Joe wordt op de begane grond voor de voordeur afgeleverd.

De tarieven voor bezorging gelden niet voor de Wadden-eilanden. Voor de bezorgkosten wordt na bestelling contact opgenomen.

Hieronder een video van de verpakking:

 

0