Levertijd en bezorging

Levertijd

Bestellingen voor 15.00 uur worden dezelfde dag verzonden en zijn in principe binnen 2 dagen afgeleverd.

Levering Kamado’s

Bestellingen van kamado’s worden bezorgd door de bezorgdienst van Kamado Nederland. Voor de levering van de kamado dient er iemand op het leveringsadres aanwezig te zijn aanwezig te zijn op de afgesproken bezorgdag, om de kamado in ontvangst te nemen. Ongeveer een uur voor de levering wordt er contact opgenomen met het doorgegeven telefoonnummer. De Kamado Joe wordt voor de deur afgeleverd.

Hieronder een video van de verpakking:

Levering accessoires.

Bestellingen van accessoires worden bezorgd door Post.nl of DHL. Bent u de eerste keer niet thuis? Dan proberen ze het pakket bij uw buren af te geven, of ze komen de volgende dag terug.

Bezorging pakket

1e pakketbezorging 2e pakketbezorging
maandag dinsdag
dinsdag woensdag
woensdag donderdag
donderdag vrijdag
vrijdag zaterdag
zaterdag maandag

 

De tweede bezorgpoging waar en wanneer het u uitkomt

Bent u niet thuis als wij uw pakket bezorgen? Dan proberen wij het standaard af te leveren bij uw directe buren. Lukt ook dit niet? Dan laat onze bezorger een bericht voor u achter. Hierop vindt u een ‘niet-thuis-code’: met deze code kunt u dezelfde dag tot 22.00 uur aangeven waar u uw pakket bij de tweede keer wilt laten bezorgen.

U heeft de keuze uit één van de volgende opties:

  • Bezorging op een andere dag (tot 6 dagen vooruit te plannen).
  • Maandag t/m vrijdagavond bij u thuis* tussen 18.00 en 21.30 uur (1,95 euro).
  • Bij één van de 2.600 PostNL locaties door heel Nederland. U haalt uw zending vanaf 15.00 uur de volgende dag op.
  • Bij één van de 400 geselecteerde PostNL locaties waar u het pakket vanaf 8.30 uur de volgende dag ophaalt (1,95 euro).
  • In de Pakketautomaat op een aantal grote NS-stations en Schiphol Plaza.

Niet thuis bij de tweede bezorgpoging?

Lukt het niet om uw pakket af te leveren bij de tweede bezorgpoging? En heeft u de bezorging van te voren niet gewijzigd? Dan kunt u de zending ophalen bij een Postkantoor bij u in de buurt. Het adres staat op het bericht dat de bezorger voor u heeft achtergelaten.

U heeft twee weken om uw pakket op te halen. Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen wanneer u het pakket ophaalt.

0