Retour en ruilen

Bij Kamado Nederland kunt u een product binnen zeven werkdagen ruilen en retour sturen. Het product dient compleet en ongebruikt in de oorspronkelijke en onbeschadigde verpakking te zitten. Producten die beschadigd of gebruikt zijn komen niet voor retour of ruilen in aanmerking.

Voordat u een product wil ruilen of retour wil sturen dient u eerst per e-mail contact met ons op te nemen.

Afkoelingsperiode

Sinds 1 februari 2001 is de wet ‘kopen op afstand’ van kracht. Door deze wet hebben consumenten een sterkere rechtspositie gekregen, dus ook als het om kopen via internet gaat. Volgens de wet is er van kopen op afstand sprake wanneer consument en verkoper elkaar bij de aankoop niet hebben gezien. Consumenten hebben recht op een afkoelingsperiode van 7 werkdagen na levering van het product. Zij mogen een product binnen die periode terugsturen, waarbij ze alleen de portokosten voor het terugsturen hoeven te betalen.

Let op: Wet kopen op afstand is een consumenten wet en is niet van toepassing voor zakelijke klanten.

Retourneren

Na ontvangst van het product heeft u een afkoelingsperiode van 7 werkdagen om zonder opgave van redenen de overeenkomst te ontbinden en het product te retourneren of te ruilen. Binnen 7 werkdagen (bij voorkeur via e-mail) dient u dit aan ons te melden. De kosten en het risico van de retourzending komen voor uw rekening. Het product dient compleet en onbeschadigd te worden teruggestuurd.

Restitutiebedrag

Kamado Nederland beoordeelt ieder retour gezonden product bij binnenkomst op compleetheid, schade en defect. Na ontbinding van de overeenkomst, wordt het bedrag dat op de factuur vermeld staat binnen 30 dagen terug betaald op het door u doorgegeven bankrekeningnummer.

 

0