fbpx

Innovatief en gebouwd in de beste kwaliteit

Kamado Joe heeft de kamado op aantal punten innovatieve gepatendeerde oplossingen bedacht. Een van deze innovatieve eigenschappen waarmee Kamado Joe zich (naast het unieke Divide & Conquer grillsysteem natuurlijk!) sterk onderscheidt is de gepatenteerde asla. In plaats van het eerst verwijderen van de roosters, vuurring en vuurbak om de as te kunnen verwijderen, met het risico van een gebroken vuurbak of vuurring, trekt u bij Kamado Joe eenvoudigweg de asla eruit om deze vervolgens te legen en terug te plaatsen. Dit maakt het verwijderen van as wel heel erg snel en gemakkelijk!

Met een Kamado Joe heeft u het neusje van de zalm!

Kamado Joe begon in 2008 toen Bobby Brennan & Kerry Coker besloten te gaan samenwerken. Beide waren zeer geïnteresseerd in het buiten koken en hadden dan ook ervaring opgedaan met keramische grills. Ze waren ervan overtuigd dat ze deze grills konden verbeteren door te focussen op de kwaliteit van de onderdelen en innovatie. Kamado Joe maakt kamado’s van hoogwaardig keramiek en premium onderdelen, inclusief RVS 304, galvaniseerd staal en gietijzer. Alle niet gecoate metalen onderdelen, zoals het grillrooster zijn van RVS 304.

Kamado Joe vindt innovatie heel belangrijk. Natuurlijk is Kamado Joe niet de eerste die kamado’s is gaan produceren, maar was wel vastbesloten om met hun kamado de beste grill-ervaring ooit mee te geven.

Kamado Nederland is trots op het merk Kamado Joe en wij laten u graag meer zien!

 

Het flexibele multifunctionele Divide & Conquer grillsysteem maakt onder andere twee verschillende grillhoogtes tegelijk mogelijk. Met de optionele Grilluitbreider (apart te koop) kunnen er zelfs drie hoogtes tegelijk gecreëerd worden. Daarmee is er meer dan 1600 cm2 grilloppervlakte, groter dan welke andere kamado ook in dit segment!

0