fbpx

EEN UNIEK EN MULTIFUNCTIONEEL GRILLSYSTEEM

Dit betekent het einde van de grillroosters zoals we die kennen!

Een grillrooster. Al jaren wordt het gebruikt, maar is nauwelijks aangepast.

Het ligt geplaatst en wordt vervolgens vies, want ze zijn ook nog eens vaak lastig schoon te maken. Wat als er nu meer met een grillrooster gedaan kan worden? Als we nu eens de grillroosters halveren, zodat we ze op verschillende niveaus kunnen plaatsen en zo verschillende hittezones creëren. Om meer grilloppervlakte te creëren? Wat als we nu eens deze grillroosters verwisselbaar maken met andere speciale grilloppervlaktes? Als ze door het halve formaat ook nog eens gemakkelijker schoon te maken zijn? Kortom, wat als we het grillrooster nu eens veelzijdig en handig maken?

Kamado Joe heeft met Divide & Conquer een uniek multifunctioneel grillsysteem ontwikkeld en wordt met uitzondering van de Kamado Joe Junior, standaard meegeleverd.

Divide & Conquer grillsysteem

Verwisselbare grilloppervlaktes

Het slimme en revolutionaire Divide & Conquer grillsysteem vervangt het conventionele grillrooster. Kamado Joe heeft het ideale grillsysteem voor u ontwikkeld.

Het Divide & Conquer grillsysteem is gebaseerd op het “halve grillrooster principe”. Het halveren van alle componenten voor multifunctionele en flexibele grilloppervlaktes. Dit geeft het grillsysteem een enorme veelzijdigheid.

1. Creëer twee keer de grilloppervlakte (of meer)

Het flexibele multifunctionele Divide & Conquer grillsysteem maakt onder andere twee verschillende grillhoogtes tegelijk mogelijk. Met de optionele Grilluitbreider (apart te koop) kunnen er zelfs drie hoogtes tegelijk gecreëerd worden. Daarmee is er meer dan 1600 cm2 grilloppervlakte, groter dan welke andere kamado ook in dit segment!

divideconquer-heatzones2. Creëer verschillende hittezones

Met de standaard mee geleverde twee halve hitteschilden kunnen er verschillende hittezones tegelijk gecreëerd worden. Zo kan er bijvoorbeeld aan een zijde een half hitteschild op het laagste niveau geplaatst worden en een half grillrooster op het hoogste niveau. Op dit grillrooster kunnen er nu bijvoorbeeld groentes indirect gegaard worden. Tegelijkertijd kan er dan aan de andere zijde een grillrooster op het laagste niveau geplaatst worden om vlees op direct vuur te grillen.

3. Voeg speciale grill roosters toe

Het flexibele multifunctionele Divide & Conquer grillsysteem maakt het mogelijk om speciale halve grillroosters te plaatsen voor veel verschillende grill mogelijkheden en maakt de kamado nog veelzijdiger!

De verschillende onderdelen en configuratie mogelijkheden

De onderdelen

De basis
configuraties

SPECIALE GRILLOPPERVLAKTE ACCESSOIRES

Om te gebruiken in plaats van de standaard grillroosters

GIETIJZEREN GRILLROOSTER Het allerbeste grillrooster voor steaks.
Geeft een prachtig grillpatroon, die alleen bereikt kan worden met een grillrooster van zwaar gietijzer.

GIETIJZEREN GRILLPLAAT Een omdraaibare grillplaat van zwaar gietijzer met twee verschillende grilloppervlaktes. Ideaal voor bijvoorbeeld groentes en vis.

STANDAARD GRILLROOSTER Een zwaar RVS grillrooster die het zelfde is als de twee grillroosters die standaard meegeleverd worden. Kan gebruikt worden om meerdere grilloppervlaktes tegelijk te creëeren.

0